BURSA / OSMANGAZİ - Şaypa Ayşe Şaylı İmam Hatip Ortaokulu

Şaypa Ayşe Şaylı İmam Hatip Ortaokulu

Küçük Balıklı Mah. 6. Cadde, No 12 Osmangazi / BURSA
Vizyon
Milli ve ahlaki değerlere sahip, hayata çok yönlü bakabilen, dava ve şuur sahibi, kendine güvenen, geleceğe yönelik planlama yapabilen, etkili iletişime girebilen, sağduyu sahibi, teknolojinin sunduğu fırsatlardan yararlanabilen, yüksek değerlere sahip bireyler yetiştirebilmektir.
Misyon
Dinini, dilini, tarihini, kültürünü ve değerlerini bilen; çağın gerektirdiği bilgi ve görgüyü edinmiş; teknolojiyi üst düzeyde kullanabilen; özgüveni yüksek, iletişime açık, kendisini geliştirebilen, okuyan, araştıran, kendisine sürekli daha ileri hedefler belirleyen, doğuyu da batıyı da tanıyan, görevini layıkıyla yerine getirebilecek donanıma sahip; iyiliği emreden kötülükten sakındıran çevresine örnek ahlaklı, şuurlu ve vatansever nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
1-) Karate Kata Türkiye dereceleri 2-) Karate Kata Balkan Şampiyonluğu 3-) 2018 LGS Türkiye derecesi
KALORİFER - Doğalgaz
İngilizce / Arapça
Ulaşım
16 / İ Otobüsü, okulumuz kapısının önünden geçmektedir. Kent içi Küçük Balıklı dolmuşları, okulumuzun yakınından geçmektedir. Ayrıca 18/B ve 19/B numaralı belediye otobüsleriyle kısa mesafe yürüyüşü ile okula ulaşım sağlanabilir.
ÖĞRENCİ SERVİSİ MEVCUTTUR.
Küçük Balıklı Mah. 6.Cadde. No:12 Osmangazi / BURSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Bursa merkez ilçelerinden Osmangazi ilçesi sınırları içerisindedir. (Kent Meydanı, İstanbul Yolu - Eski Yalova Yolu, Ankara Asfaltı ve Yakın Çevre Yolu arasında; Afet koordinasyon merkezi yakınlarındadır.)
Sportif Etkinlikler
Karate Takımı, Bocce Takımı, Bisiklet Takımı, Futbol Takımı, Bilek Güreşi Takımı
Bilimsel Etkinlikler
Hobi Bahçesi, Teknoloji Tasarım Atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyesi, Akıl Oyunları Sokağı